آموزش تهیه پودر پروتئین خانگی و سالم
پودرهای مکمل پروتئین برای افزایش حجم عضله، ریکاوری سریع، تامین منابع از دست رفته برای هر ورزشکار حرفه ای و آماتور مفید و موثر است. یک پودر مکمل باید حاوی حداقل چربی و حداکثر پروتئین و مقداری کربوهیدرات برای تامین انرژی مورد نیاز بدن باشد.
برای تهیه ی این پودر به برنج قهوه ای، عدس سبز خشک شده و جو نیاز دارید و هر سه باید خام باشند. از هر کدام یک سوم فنجان را با دستگاه مخلوط کن آسیاب کنید.
مقدار پروتئین موجود در این پودر خانگی به اندازه پودرهای شرکتی نیست اما قیمت آن کمتر و سالم بودن آن قطعی است.
• با افزایش میزان عدس و کاهش میزان جو و برنج قهوه ای می توانید میزان پروتئین این پودر خانگی را افزایش دهید. (اضافه کردن بادام درختی هم گزینه ی مناسبی برای این کار است)
• برای طعم دار کردن این پودر می توانید یک قاشق چایی خوری قهوه یا پودر کاکائو، وانیل، زنجفیل، دارچین به مکمل اضافه کرده و در دستگاه آسیاب مخلوط کنید.
• نحوه مصرف: پودر را با یک لیوان شیر (اگر شیر نمیخورید با آب) مخلوط کرده و یک ساعت قبل و بلافاصله بعد از تمرین و قبل از خواب مصرف کنید. (میزان مصرف: در هر سری یک الی دو قاشق غذاخوری)
• پودر را در محیطی خشک و خنک نگهداری کنید.
• پودر را به میزان کم درست کنید تا در اثر گذشت زمان محتویات آن خراب نشود.
• اگر مصرف عدس خام برای شما مشکل ایجاد می کند، عدس را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بجوشانید و بعد از خشک شدن برای تهیه ی پودر استفاده کنید.
(منبع: علم ورزش)